HTML

Zoe angliaban

Aupair lettem angliaban. Elsosorban barataim es csaladom szamara hozom ezt a blogot letre, de segitseget nyujthat a meg kezdo aupairek szamara is.

Friss topikok

  • Pistike(ap): Like:D (2010.11.15. 18:53) Nyelviskola letudva
  • Pistike(ap): Örülök, hogy megint írtál. Tényleg kíváncsi vagyok a folytatására. Abba ne hagyd!:) Szeretem olvas... (2010.10.27. 22:16) Utolso het

Linkblog

Utolso het

2010.10.25. 16:51 Zoe10

Bingo, mar csak egy hetet kell kibirni.  A munka nem lett kevesebb, de mar nem szolnak bele mindenbe. A "pocket money-t" meltatlanul kevesnek talalom, igy hat ugy dontok kieszem oket a vagyonukbol. Zsenialis tervem, hamar befuccsol, mert torkos csutortok ide vagy oda, az en csenevesz gyomromat jobb inkabb beken hagyni. Masodik gond, hogy nincs is mit enni. Lassan a kenyer is elfogy es anyuka nem hoz uj csomaggal. Kezdek nagyon ehes lenni, nem gondoltam, hogy a nagy falasbol koplalas lesz. John beteg, nem megy iskolaba, az anyja viszont elmegy es itt hagyja nekem. Egy darabig nezi a Hannah Montanat, aztan eltokeli, hogy inkabb az idegeimre megy. Kulacsaba vizet, sampont es borsot kever ossze, es bizos ami biztos szaladgal vele a hazba, hatha sikerul mindent osszekennie. Jobbnak latom elejet venni a dolognak igy kimegyek vele focizni. Delutan elmeseli az anyjanak, oszinte dobbenet, eloszor veszem eszre rajta, hogy talan megse vagyok olyan rossz aupair. Kozben levelezek Traceyvel, megmondom neki, hogy engem itt nem szeretnek, tehat kicsit felek, hogy ha beszel az itteni anyukaval nelkulem fognak fordulni. Megnyugtat, hogy nem befolyasolhato konnyen, pszichiatrian dolgozik o is es a ferje is, valamicsket ert az emberekhez. (ennek is orulok, az elmult 3 het utan, nem fogom banni, ha hazahozza a munkajat es rajtam gyakorol) Egyre szimpatikusabb, kezdem visszanyerni eletkedvemet. Eljon a nagytakaritas napja is, mar csak 2 nap es szabadulok. Epp a nappaliban porszivozok, mikor megjonnek a baratnoi. Kettojuket mar ismerem, nem ugy neznek ram, mint mikor bemutatott. (Bemutatasnal, mindig elhadarta a nevem, koszontem es mosolyogtam. Mikor kerdeztek volna tolem valamit-tudvan, hogy nem fogok valaszolni-elem allt es folytatta a beszelgetest. Ugy ereztem magam, mintha uj kocsi lennek, mutogatott, hogy megallapitsak jo e a befektetes. Ami azt illeti 500 fontot (kb. 160.000 forintot) fizetett ertem, tehat tenyleg befektetett. Garancialis vagyok, ha elmegyek kap uj aupairt ingyen, nem vesztett velem semmit.) Kikuld a nappalibol, o most ott teazni fog a baratnokkel, folytassam font. Ugy teszek, kihasznalva, hogy nem figyel argus szemekkel hamar osszecsapom. Delutan befejezem a nappalit, megtalalom a terhes albumat. Egyik oldalon meg egy edes kisbaba alszik (hihetetlen, hogy John az, szerintem elcsereltek) a masikon meg egy veres Placenta jo elesen, kozelrol. Ketsegem sincs afelol, hogy a no nem normalis. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoeangliaban.blog.hu/api/trackback/id/tr162397818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistike(ap) 2010.10.27. 22:16:03

Örülök, hogy megint írtál. Tényleg kíváncsi vagyok a folytatására. Abba ne hagyd!:)
Szeretem olvasni, nagyon realista (már, ha lehet a valósnál reálisabb... talán az igaz).=)
Ez utóbbi fejlődést mutat.;)
süti beállítások módosítása